×
Trajtimi jashtë shtetit! Në partnerizim me Shqiponjën e Kuqe!
a

Kardiogjenetika

Onkogjentika

Nutrigjenetika

Riprodhimi

Nga këtu mund të caktoni termin për konsultim online! Një konsultë gjenetike në internet synon të ndihmojë pacientët të bëjnë zgjedhje të informuara në lidhje me sëmundjen në fjalë, shëndetin e tyre ose shëndetin e fëmijës së tyre, përkatësisht.
Cakto termin për këshillim!
Konsulencë kardiogjenetike

Kardiogjenetika është fusha e mjekësisë që mirret me hulumtimin e shkakut gjenetik të sëmundjeve të zemrës.
Ofroj këshillimin kardiogjenetik për të ndihmuar familjet me sëmundje të trashëguara të njohura ose të dyshuara të zemrës që të marrin zbulimin dhe trajtimin e hershëm. Jam në gjendje të ofroj këtë kujdes duke shfrytëzuar pozicionin tim si i vetmi mjek I gjenetikës klinike në vend – duke ofruar kujdes të avancuar. Programi i Kardiogjenetikës kombinon ekspertizën time unike në kujdesin e zemrës dhe testimin gjenetik, duke u mundësuar familjeve nga i gjithë rajoni të vijnë për vlerësim të zemrës, vlerësimin gjenetik, testim dhe këshillim.
Ofroj ndërlidhje në trajtim të specializuar për sëmundjet e trashëguara të zemrës, si aritmitë dhe kardiomiopatitë.

Aritmia e trashëguar

Kur fëmija juaj ka një aritmi, ai ose ajo ka një ritëm jonormal të zemrës që rreh shumë shpejt ose shumë ngadalë. Disa aritmi (të njohura si aritmi të trashëguara) shkaktohen nga faktorë gjenetikë, të cilët mund të kalojnë nga prindërit te fëmijët. Ndërsa ka shumë lloje të aritmive, që trashëgimia gjenetike rrit rrezikun kërcënues për jetën dhe për këtë arsye kërkojnë kujdes shumë të specializuar.

Punoj për të vlerësuar dhe diagnostikuar fëmijët dhe familjet me - ose në rrezik për aritmi të trashëguara, duke përfshirë:

Sindroma e gjatë QT (LQTS),
Sindroma Brugada,
Takikardia ventrikulare polimorfike katekolaminergjike (CPVT),
Kardiomiopatia aritmogjene e ventrikulit të djathtë (ARVC).

Pikat kryesore të klinikës përfshijnë:

Ekipi i kujdesit multidisiplinar - Kam bashkëpunim me disa prej ekspertëve kryesorë jashtë vendit në sëmundjet gjenetike dhe çrregullimet e ritmit të zemrës. Kjo do të thotë se fëmija juaj do të përfitojë nga vizita e një specialisti të trajnuar posaçërisht për ritmin e zemrës (elektrofiziolog) dhe specialist gjenetik në të njëjtën kohë.

Testimi dhe vlerësimi gjenetik me në qendër familjen - Çelësi për zbulimin e hershëm të sëmundjeve gjenetike të zemrës është një vlerësim gjithëpërfshirës i të gjithë anëtarëve të familjes. Në një vizitë të përshtatshme, ekipi në bashkëpunim mund të vlerësojë rrezikun e një individi për një gjendje të caktuar gjenetike, të ofrojë teste të avancuara kardiake, teste gjenetike dhe këshillim. Gjithashtu ofroj vlerësim dhe ekzaminim për të afërmit pas një vdekjeje të papritur dhe të pashpjegueshme që ndodh në një familje për shkak të arrestit kardiak ose sindromës së vdekjes së papritur të foshnjave (SIDS).

Testim i avancuar - Nëpërmjet elektrokardiogrameve të specializuara (EKG), testeve të stresit të ushtrimeve, imazherisë kardiake, infuzioneve me ilaçe dhe analizave të ADN-së, në bashkëpunim me specialist të fushave gjegjëse përdori teknika të sofistikuara për të ofruar diagnoza të sakta për sëmundjet trashëgimore të zemrës që shpesh janë të keqdiagnostikuara ose të panjohura.

Plane të personalizuara të trajtimit - Një plan trajtimi i individualizuar do të krijohet për çdo anëtar të familjes, duke filluar nga ndërgjegjësimi për simptomat, modifikimet e thjeshta të stilit të jetës dhe monitorimi rutinë deri te medikamentet dhe pajisjet e ritmit kardiak (pacemakers dhe defibrilatorë kardioverter të implantueshëm, ose ICD).

Kardiomiopatia e trashëguar

Kardiomiopatia është një sëmundje e muskujve të zemrës. Muskuli i zemrës mund të zgjerohet, trashet, ngurtësohet ose të mos formohet plotësisht. Mund të trashëgohet në familje, që do të thotë të transmetohet brez pas brezi.
Ofroj vlerësim të plotë dhe kujdes të mirëkoordinuar për familjet e prekura nga kardiomiopatitë e trashëguara (çrregullime të muskujve të zemrës).
Meqenëse kardiomiopatitë mund të transmetohen gjenetikisht dhe shpesh nuk zbulohen, është e rëndësishme që familjet të marrin diagnoza të sakta, ekzaminim gjenetik dhe mbështetje nga një ekip shumë i trajnuar.

Vlerësoj familjet me një histori ose në rrezik për:

Kardiomiopati e zgjeruar (dilatuar),
Kardiomiopati hipertrofike,
Kardiomiopati restrictive,
Moskompaksioni i ventrikulit të majtë,
Distrofitë muskulare.

Pikat kryesore të klinikës së kardiomiopatisë së trashëguar përfshijnë:

Këshillim gjenetik gjithëpërfshirës - Kuptoj se çdo familje ka nevoja unike. Gjatë seancave të këshillimit gjenetik, edukoj anëtarët e familjes për kardiomiopatinë specifike në fjalë dhe ndihmoj anëtarët e tjerë të familjes që mund të jenë në rrezik të kuptojnë gjendjen. I kushtoj kujdes për të adresuar shqetësimet individuale dhe për të ofruar mbështetje emocionale dhe burime për pacientët dhe familjet gjatë kësaj kohe.

Ndërhyrja e hershme - Zbulimi i hershëm është një nga pikat kryesore të programit tim. Ekipi im do të vlerësojë shpejt rrezikun e një individi në lidhje me të gjithë familjen për një gjendje të caktuar gjenetike. Ndërsa specialistët në bashkëpunim vlerësojnë të gjithë anëtarët e familjes në rrezik për zhvillimin e kardiomiopatisë, kjo nga ana tjetër mund të ndihmojë familjet të planifikojnë të ardhmen e tyre gjithashtu.

Teknologjia e fundit - Jam në krye të kujdesit kardiak, duke përdorur teknika novatore si imazhet kardiake për të marrë shpejt fotografi të detajuara të strukturës së zemrës së fëmijës tuaj dhe për të zbuluar komplikimet që përndryshe do të mund të mbeten të pazbuluara.

Cakto termin

Mbyll

Konsulencë onkogjenetike

Në një familje të vetme, një numër i pazakontë kanceresh dhe/ose diagnozash në moshë të hershme mund të sugjerojnë një predispozitë gjenetike. Predispozita të tilla mendohet se luajnë një rol të madh në rreth 5% të kancerit të të rriturve dhe në disa tumore të fëmijërisë.

Analiza gjenetike mund të identifikojë anomalinë shkaktare dhe nëse anëtarët e familjes janë apo jo bartës. Kështu, mund të vendosen masat e duhura parandaluese dhe monitoruese.

Për shumicën dërrmuese të kancereve, trashëgimia nuk është një faktor. Vetëm 10% në mesin e llojeve të caktuara të kancerit (gjirit, zorrës së trashë, pankreasit, endometrit, melanomës – ndër më të rëndësishmit) lidhen me një sindromë trashëgimore, domethënë një gjen të mutuar të transmetuar nga një brez në tjetrin që rrit rrezikun e zhvillimit të një kanceri për ata individë që e trashëgojnë atë.

Një konsultë onkogjenetike shërben për të përjashtuar faktorin trashëgues si një shpjegim të mundshëm madhor për zhvillimin e kancerit tuaj ose të ndonjë anëtari të familjes.

Klinika e gjenetikës sime përfshin konsultime për njerëzit me një histori personale ose histori familjare të kancerit. Me ekipin tim me përvojë dhe të aftë përdorim një qasje gjithëpërfshirëse për të ofruar kujdesin më cilësor.

Diagnostifikimet dhe trajtimet mund të përfshijnë, ndër të tjera:

Kancerin e veshkave,
Kancerin e gjirit (dhe aksesi në testin e gjenit BRCA),
Kancerin e ureterit,
Kancerin e zorrës së trashë,
Kancerin e vezoreve,
Kancerin e pankreasit,
kancerin e prostatës,
Retinoblastomën,
Sarkomën,
Kancerin e lëkurës,
Kancerin e tiroideve.

Ndaj pacientit jam përgjegjës kryesisht për organizimin e klinikave në bashëpunim jashtë shtetit për trajtime të përgjithshme onkogjenetike (të rritur dhe fëmijë) me qëllim identifikimin e predispozitave, veçanërisht për kancerin e gjirit dhe vezoreve, kancerin e aparatit tretës dhe kancerin endokrin. Gjithashtu bëj rekomandime për menaxhimin e pacientëve disa prej të cilave mund tib art vetë.

Ekipi im punon ngushtë me klinikat e tjera të organeve specifike dhe përbën një pjesë të rrjeteve të njësive që menaxhojnë individët në rrezik të kancerit.

Për shëndetin tuaj kërkoni këshillim për trajtim nga një profesionist dhe azhuroni gjithmonë që ndermjetësuesi për shëndetin tuaj të jetë një mjek!

Cakto termin

Mbyll

Konsulencë nutrigjenetike

Gjenomika ushqyese ose nutrigjenomika është një degë e mjekësiseë që integron studimin e të ushqyerit dhe gjenetikës. Ajo synon të kuptojë lidhjen midis kodit tonë individual gjenetik, dietës sonë dhe shfaqjes së sëmundjeve të ndryshme. Ky informacion i vlefshëm i fshehur më parë në gjenet tona tani na ndihmon të arrijmë dietën optimale, plotësimin e nevojave tona individuale dhe aktivizimin e faktorëve më të rëndësishëm të parandalimit të sëmundjeve.

Unë fokusohem në gjenomikën parashikuese të "stilit të jetesës" që synon gjetjen e mënyrave se si të ngadalësohet plakja dhe promovimi i parandalimit të sëmundjeve të qytetërimit të personalizuar duke përdorur rregullime komplekse të stilit të jetesës, dietës ose trajtimit. Testimi i ADN-së kryhet në bashkëpunim me një nga laboratorët më të larta të klasit botëror.

Rekomandimet e mia të personalizuara bazohen në ekzaminimin dhe analizën e plotë të stilit tuaj aktual të jetesës, analizën e ADN-së dhe teste të tjera. Si rezultat, do të merrni një raport personal me informacion të detajuar por lehtësisht të kuptueshëm mbi predispozicionin tuaj gjenetik dhe një sërë udhëzimesh të shpjeguara nga një specialist me përvojë në fushën e mjekësisë së personalizuar.

Unë kryej një sërë testesh gjenetike, disa prej të cilave vlerësoj rrezikun e sëmundjes së civilizimit, të tjera ju ndihmojnë të përmirësoni performancën tuaj sportive ose të ruani një pamje rinore. Besoj se secili mund të gjejë diçka për veten e tij në ofertën time.

Llojet e analizave:

1. Gjeni BAZË – shëndet dhe mirëqenie optimale

Ky test analizon gjenet bazë dhe identifikon nevojat individuale dhe rreziqet e mundshme. Ai gjithashtu përfshin zbulimin e predispozicionit gjenetik për një sërë sëmundjesh të qytetërimit, si dhe udhëzime se si të parandalohen në mënyrë efektive sëmundjet dhe rekomandime të mëtejshme.

Çfarë do të testohet?

Metabolizmi i yndyrës, sheqerit, proteinave,
intoleranca ndaj laktozës,
metabolizmin e kafeinës,
Reduktimi i homocisteinës (zvogëlon faktorët e rrezikut të çrregullimeve koronare),
nevojat individuale të vitaminës D (si pjesë e parandalimit të osteoporozës)
detoksifikimi,
predispozicion për infeksion.

Kush duhet të bëjë testin?

Ky test është i destinuar për të gjithë të interesuarit për të ruajtur një shëndet të mirë dhe vitalitet gjatë gjithë jetës. Informacioni i marrë nga testi (së bashku me rekomandimet) do t'ju ndihmojë të zvogëloni ndjeshëm rrezikun e sëmundjeve të ndryshme të civilizimit, si diabeti ose sëmundjet kardiovaskulare. Do të zbuloni gjithashtu se si trupi juaj reagon ndaj kafeinës dhe nëse është e arsyeshme që ju ta shmangni atë, nëse jeni intolerant ndaj laktozës ose çfarë sasie të vitaminës D ju nevojitet për të ruajtur densitetin optimal të kockave dhe për të shmangur osteoporozën.

2. Gjeni FIT – performancë optimale sportive

Fortësia fizike varet nga shumë faktorë. Gjenomi juaj, d.m.th. polimorfizma të veçanta të gjeneve, ndikojnë deri në 80% të atributeve kryesore fizike, si muskulatura, forca dhe temperamenti, përdorimi i energjisë, kapaciteti i mushkërive dhe zemrës, motivimi i stërvitjes.

Çfarë do të testohet?

lloji më i përshtatshëm i sportit,
kapaciteti i muskujve,
kapaciteti kardiovaskular,
shpenzimet e energjisë,
shpejtësia e rikuperimit pas lëndimit,
motivimi i trajnimit,

Kush duhet të bëjë testin?

Ky test është i destinuar për sportistët që kanë nevojë të optimizojnë performancën e tyre, pacientët që kryejnë aktivitete të vështira fizike ose sportistët rekreativë që kujdesen për gjendjen e trupit të tyre.
Ky test ju ndihmon të identifikoni llojin e sportit më të përshtatshëm për ju bazuar në predispozicionin tuaj fizik individual. Ai do të përcaktojë pikat tuaja të forta dhe të dobëta në të gjitha fushat kryesore, të tilla si kapaciteti i muskujve, kapaciteti kardiovaskular, shpenzimi i energjisë, orientimi i performancës dhe ndjeshmëria ndaj lëndimeve. Njohja e këtyre faktorëve ju ndihmon të hartoni një program trajnimi efikas të personalizuar për të arritur shpejt rezultatet e dëshiruara dhe për të minimizuar rrezikun e lëndimit.

3. Geni CARDIO – parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare dhe zemra e shëndetshme

Zemra dhe venat, pjesët kryesore të sistemit kardiovaskular, janë jetike për transportin e lëndëve ushqyese dhe oksigjenit. Hulumtimet moderne në gjenetikë treguan se polimorfizma të ndryshme të gjeneve kanë ndikim të konsiderueshëm në faktorë të tillë si presioni i gjakut, metabolizmi i homocisteinës, koagulimi, stresi oksidativ, metabolizmi i lipideve dhe infeksioni kronik.
Testimi i gjeneve CARDIO fokusohet në këto gjene. Analiza gjenomike ekzaminon predispozitën individuale për të reduktuar rrezikun e mundshëm të sëmundjeve kardiovaskulare dhe harton kujdesin shëndetësor më të përshtatshëm për kodin tuaj gjenetik.

Çfarë do të testohet?

metabolizmi i homocisteinës,
presionin e gjakut,
stresi oksidativ,
koagulimit dhe trombozës,
metabolizmin e lipideve,
infeksion kronik,
shënues të tjerë.

Kush duhet të bëjë testin?

Ky test është menduar për klientët e të gjitha moshave që përjetojnë nivele të larta të vazhdueshme të kolesterolit dhe triglicerideve pavarësisht dietës ose trajtimit, për klientët me presion të lartë të gjakut ose me histori familjare të trombozës, sëmundjeve kardiovaskulare ose diabetit. Ne rekomandojmë që testimi të plotësohet me ekzaminimin e niveleve aktuale të acideve yndyrore, testin PLAC dhe CRP. Shërbimet tona përfshijnë gjithashtu zbulimin e rrezikut të mundshëm të sëmundjeve kardiovaskulare dhe masat parandaluese.

4. Geni LIPID – parandalimi i aterosklerozës

Analizon gjenet që ndikojnë në metabolizmin e lipideve dhe rrisin rrezikun e aterosklerozës. Kjo analizë përfshin gjithashtu testimin e niveleve të acideve yndyrore, fosfolipidazës dhe kolesterolit për të marrë informacion të përditësuar mbi gjendjen e përgjithshme dhe për të përcaktuar opsionet e masave parandaluese të hershme. Analiza gjenomike përdoret për të zvogëluar rrezikun e mundshëm të sëmundjeve kardiovaskulare dhe për të vendosur kujdesin shëndetësor më të përshtatshëm për kodin tuaj gjenetik.

Çfarë do të testohet?

Metabolizmi i kolesterolit LDL,
Metabolizmi i kolesterolit HDL,
kalimi i lipideve,
analiza e aktivitetit fizik,
suplemente dietike,
farmakogjenetikën.

Kush duhet të bëjë testin?

Klientë të të gjitha moshave që kanë predispozicion më të lartë ndaj aterosklerozës ose sëmundjeve të zemrës për shkak të punës së ulur, performancës sportive profesionale, dietës së pashëndetshme, konsumit të duhanit, predispozicionit gjenetik etj. Ky test është një masë e madhe parandaluese për zbulimin e hershëm të rrezikut të mundshëm të sëmundjes ishemike të shkaktuar nga ateroskleroza dhe mund të ndihmojë në parandalimin e shfaqjes ose zhvillimit të saj me rregullimin individual të stilit të jetesës.

5. Gjeni DETOX – kujdesi kompleks kundër plakjes dhe parandalimi i plakjes

Testi i gjenit DETOX analizon grupe specifike gjenesh për të vlerësuar faktorët më të rëndësishëm që ndikojnë në shëndetin tuaj, si kontrolli i peshës, kapaciteti detoksifikues, shëndeti kardiovaskular, rezistenca fizike dhe mendore, shëndeti i dhëmbëve, cilësia e lëkurës dhe kockave. Secili prej këtyre faktorëve shqyrtohet në një panel të veçantë dhe të gjithë faktorët vlerësohen në lidhje me stilin aktual të jetesës dhe historinë familjare.

Çfarë do të testohet?

Faza 1 dhe 2 e detoksifikimit,
metabolizmi i homocisteinës,
metabolizmin e yndyrës,
metabolizmin e sheqerit,
infeksion kronik,
anabolizëm/katabolizëm,
neuromediatoret,
koagulimit.

Kush duhet të bëjë testin?

njerëzit që duan të ruajnë shëndetin mendor dhe fizik gjatë gjithë jetës,
njerëz që duan të shmangin sëmundjen e qytetërimit,
njerëzit që kërkojnë rekomandime të personalizuara bazuar në kodin e tyre gjenetik dhe mikrobiomën e zorrëve,

Në pjesën gjenomike ne vlerësojmë potencialin tuaj më të gjerë gjenetik në lidhje me shëndetin tuaj aktual fizik dhe mendor. Edhe pse nuk jemi ende në gjendje të ndryshojmë gjenomin, ne mund të përdorim masa të personalizuara për të optimizuar aktivitetin tuaj gjenetik.

6. Gjeni i lëkurës – parandalimi i plakjes dhe shëndeti i lëkurës

Lëkura është një nga organet më të gjithanshme në trupin tonë që ndërmjetëson kontaktin me mjedisin e jashtëm. Analiza e gjeneve SKIN na mundëson të ngadalësojmë plakjen e lëkurës tuaj dhe të vendosim kujdesin për lëkurën më të përshtatshme për kodin tuaj gjenetik.

Çfarë do të testohet?

integriteti epidermik,
stresi oksidativ,
detoksifikimi,
infeksioni.

Kush duhet të bëjë testin?

Ky panel gjenomik është i destinuar për njerëzit që duan të përmirësojnë shëndetin e lëkurës së tyre dhe të ngadalësojnë plakjen e saj. Ndihmon në identifikimin e predispozicionit për zhvillimin e rrudhave ose celulitit, aftësitë tuaja detoksike, opsionet e parandalimit të stresit oksidativ, aftësitë tuaja për rezistencë ndaj infeksionit. Bazuar në informacionin e marrë nga testi i gjenit SKIN, ne mund të rregullojmë kujdesin për lëkurën tuaj sipas predispozicionit tuaj gjenetik dhe t'ju ndihmojmë të ruani pamjen rinore.

7. Gjeni ALOPECIA – parandalimi i alopecisë androgjenike

Rënia e tepërt e flokëve zakonisht ndodh ndërmjet moshës 20 dhe 30 vjeç, simptomat e para janë rrallimi i flokëve dhe rënia e flokëve në zonën parietale dhe të përkohshme. Në rastin e alopecisë androgjenike, rënia e flokëve është e përhershme.

Çfarë do të testohet?

Parandalimi është e vetmja zgjidhje praktike për të ndaluar rënien e flokëve. Nëse problemi zbulohet përpara se rënia e flokëve të bëhet e përhershme, është e mundur të ngadalësohet rënia dhe rrallimi i flokëve dhe të vonohet fillimi i tullacisë.

Kush duhet të bëjë testin?

Ky test është i destinuar për burrat dhe gratë e moshës 20 – 30 vjeç me histori familjare të alopecisë androgjenike, përpara fillimit të simptomave. Rekomandimet e stilit të jetesës nutrigjenomike dhe dietave kontribuojnë në parandalimin e alopecisë androgjenike dhe ndihmojnë në ngadalësimin dhe vonimin e shfaqjes së simptomave të tilla si rënia ose rrallimi i flokëve.

8. Mirëqenia gjeni - parandalim për shëndet dhe vitalitet më të mirë

Vlerësimi i konstelacioneve gjenetike më të rëndësishme që ndikojnë në potencialin shëndetësor dhe faktorët e lidhur me të, si kontrolli i peshës, kapaciteti detoksikues, shëndeti kardiovaskular, gjendja fizike dhe mendore, shëndeti i kockave etj. Analiza gjenomike ndihmon në reduktimin e rrezikut të mundshëm të sëmundjeve të qytetërimit dhe vendosjen e kujdesit shëndetësor individual më të përshtatshëm për gjenomin tuaj.

Çfarë do të testohet?

kontrollin e peshës dhe metabolizmit,
detoksifikimi,
shëndetin kardiovas,
kular Aktiviteti fizik,
palestër mendore,
shëndeti i kockave, osteologia,
shëndetin e lëkurës,
shëndetin e dhëmbëve.

Kush duhet të bëjë testin?

Ky test është menduar për klientët e të gjitha moshave që duan të ruajnë dhe përmirësojnë shëndetin dhe vitalitetin e tyre. Për t'i ofruar klientit një plan gjithëpërfshirës të personalizuar, ne e kombinojmë këtë analizë me mikrobiomën e zorrëve dhe ekzaminimin e përshkueshmërisë, testimin e 270 antigjeneve ushqimore dhe testimin e acideve yndyrore.

9. Testi WEIGHT GEN – optimizimi i peshës trupore

Humbja e peshës është e ndryshme në çdo individ - mund të jetë më e shpejtë, më e ngadaltë ose pothuajse aspak. Kjo varet nga nevojat individuale të dietës, stërvitjes, gjumit dhe rigjenerimit. Është vetëm logjike që nuk ka rregulla ose rekomandime të zbatueshme universalisht. Është e natyrshme të jesh ndryshe dhe unike. Për të arritur rezultatet e dëshiruara, është e nevojshme që procesi të përshtatet me nevojat individuale të klientit.

Çfarë është testi PESHES GEN?

Ne jemi i vetmi institucion në Sllovaki që ofrojmë shërbimet e menaxhimit të humbjes së peshës duke përdorur një procedurë komplekse të personalizuar që përbëhet nga ekzaminime dhe testime specifike që ndihmon në zbulimin e burimit të vërtetë të problemit, faktorët përgjegjës për mbipeshën ose obezitetin.

Programi WEIGHT GEN përfshin analizën gjenetike të gjeneve bazë të përfshira në rregullimin e peshës, testimin e intolerancës ushqimore për 22 llojet më të zakonshme të ushqimit që kontribuojnë në shtimin e peshës ose mbajtjen e ujit dhe matjen e përbërjes së trupit për të përcaktuar gjendjen aktuale të përbërjes së trupit dhe metabolizmit. Sipas rezultateve dhe kërkesave të klientit, informacioni i mbledhur përdoret për të krijuar një plan diete optimale për futjen më të shpejtë dhe më të lehtë të stilit të ri të jetesës që çon në uljen ose optimizimin e peshës.

Kush duhet të bëjë testin dhe cilat janë përfitimet e tij?

Testi është i përshtatshëm për të gjithë njerëzit që duan të optimizojnë peshën e tyre, por nuk arrijnë të arrijnë qëllimin e tyre të dëshiruar, ose që duhet të mbajnë peshë të qëndrueshme.

Testi Weight Gen ofron një sasi të paparë informacioni jetik për mënyrën se si funksionon trupi ynë dhe për faktorët që ndikojnë në peshën tonë, të cilat mund të përdoren për të hartuar një program shumë të personalizuar për humbje peshe. Sistemet e zakonshme të humbjes së peshës mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë, por Weight Gen ju jep çelësin unik për të arritur peshën tuaj optimale. Ky çelës përbëhet nga një plan diete i krijuar posaçërisht për nevojat tuaja dhe udhëzimet e rregullimit të stilit të jetesës. Kjo qasje individuale është shumë më efektive dhe nuk çon në efektin yo-yo.


Shënim i rëndësishëm!

Predispozicioni ndaj një sëmundjeje të caktuar nuk do të thotë domosdoshmërisht se sëmundja do të shfaqet, ajo vetëm sugjeron që ju keni më shumë gjasa të zhvilloni sëmundjen në krahasim me mesataren e popullsisë. Ndërsa gjenet formojnë predispozitat, faktorët e jashtëm (si mjedisi, stresi, mënyra e jetesës dhe dieta) ndikojnë ndjeshëm në shfaqjen e sëmundjes dhe ndjeshmërinë tuaj reale ndaj saj. Është e rëndësishme të kihet parasysh se edhe pse predispozita gjenetike nuk mund të ndryshohet, kujdesi shëndetësor i personalizuar mund të parandalojë sëmundjen ose të zvogëlojë rrezikun e shfaqjes së saj.

Cakto termin

Mbyll

Konsulencë Riprodhimi (IVF - PGD)

Krenohem me rezultatet e shkëlqyera që i arrij vazhdimisht. Shkalla kumulative e suksesit, d.m.th. arritja e shtatzënisë pas një grumbullimi të vetëm të vezëve (pas një ose më shumë embriontransferimesh brenda një terapie), në programet IVF aktualisht është më shumë se 80%.

Kuptoj se kryerja e terapisë jashtë vendit mund të jetë stresuese dhe sfiduese. Kjo është arsyeja pse ekziston një koordinator personal i trajtimit të caktuar për çdo pacient që nga fillimi i procesit të trajtimit në programet që i koordinoj. Mund të telefononi ose t'i dërgoni një email koordinatorit tuaj të trajtimit dhe ai do të përgjigjet menjëherë. Në rastet urgjente jashtë orarit të punës, pacientët mund të më kontaktojnë drejtëpeërdrejtë.

Kryespecialistët në klinika dallohen për përvojën e tyre në fushën e mjekësisë riprodhuese.

Nuk ka listë pritjeje

Pacientët e vlerësojnë periudhën shumë të shkurtër të pritjes për konsultën fillestare dhe mungesën e listës së pritjes për trajtimin, përfshirë terapinë. Ju mund të filloni menjëherë, kjo varet vetëm nga cikli juaj menstrual. Për më tepër, pacientët që i nënshtrohen IVF do të duhet të sinkronizojnë ciklet e tyre, gjë që zakonisht zgjat disa javë.

Siguria dhe kujdesi për pacientët dhe stafin është prioritet.

Një nga përfitimet e trajtimit IVF në klinikat në koordinim janë garancitë me të cilat vjen. Këto janë të paktën 8 vezë të marra nga dhe, në rastin e një rezultati normal të analizës së spermës së partnerit, të paktën 2 embrione në fazën blastociste. Është e rëndësishme që garancitë minimale në shumicën e rasteve tejkalohen.

Koordinatorët tanë të trajtimit flasin rrjedhshëm anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, shqip etj. dhe janë në gjendje gadishmërie t'ju ndihmojnë sa herë të keni nevojë. Ata do t'ju udhëheqin gjatë gjithë procesit që nga kontakti i parë. Ata janë në gjendje t'u përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja dhe gjithashtu ofrojnë para-konsultime. Mos ngurroni te kontaktoni.

Cakto termin

Mbyll

a

Konsultim virtual

Konsultimi mjekësor virtual ofron mundësinë për të marrë kujdes shëndetësor në distancë...
a

Testim i avancuar

...këshillë dhe trajtim të shpejtë në çdo kohë dhe nga kudo, duke i shmangur vështirësitë e udhëtimit...
a

Plani i personalizuar

...dhe për të ofruar trajtimin e nevojshëm pa nevojën për prezencën fizike në një ambient spitalor.


Në media

a
a
a
a

Fitoterapia është një teknikë mjekësore holistike për trajtimin e sëmundjeve të ndryshme njerëzore me bimë.>>

Prp (Platelet Rich Plasma) është metodë trajtimi që përdor fuqinë vetë-shëruese të trupit për të shëruar indet e dëmtuara.>>

Ozonterapia ka përfitime shëndetësore nga prodhimi i qelizave të reja deri te ripërtëritja e rezistencës kundër kancerit.>>

Konsulencë shëndetësore e individualizuar
Përshëndetje, unë jam Dr. egzon ABDULLAHI. Jam mjek i Gjenetikës Humane. Përdor teknologjinë më të fundit dhe testimin diagnostik për të zbuluar shkakun rrënjësor të sëmundjes për t'i ndihmuar pacientët e mi të marrin vendime adekuate në lidhje me shëndetin, në mënyrë që të mund të jetojnë jetë më kualitative dhe më të shëndetshme.
a

Çmimet & Kualifikimet

Home page first